Review

Vibeke heeft een professionele, doelmatige aanpak. Zij biedt als tekstschrijver/redacteur snel een concreet voorstel over de opbouw van een artikel. Interviews met klanten verwerkt zij voortvarend en besluitvaardig tot heldere tekst. Zij is flexibel in haar rol waarbij ze zich regelmatig wist aan te passen aan voortschrijdend inzicht. Het was daardoor voor mij erg prettig om met haar samen te werken.

Vincent van Reusel, Certified Management Consultant, Breda

Fan

Ik heb met Vibeke twee mooie boeken gemaakt: Brand-id en Focus op fans. Vibeke is doelgericht maar heeft aandacht voor een positieve flow waardoor samenwerken een succes werd.

Wil Michels, bestsellerauteur Noordhoff

Hier woonde mijn huis

Ik ben midden op de Veluwe opgegroeid met een eigen moestuin, een heleboel dieren, een ‘achtertuin’ die uitkwam op de Kroondomeinen, en een stel creatieve en geëngageerde ouders. Dat waren de belangrijkste ingrediënten voor mijn liefde voor koken, cultuur & culturen, natuur, taal & talen, tuinieren, bloemenfotografie en stoffen ontwerpen.

Achtergrond

Na mijn master Spaans en Latijns Amerika Studies was ik (eind)redacteur lesmateriaal bij ISBW Opleiding & Training, en uitgever bij uitgeverij Thema. Daar maakte ik boeken, spellen en waaiers, onder andere over persoonlijke ontwikkeling, populaire psychologie, management, communicatie en marketing. Ik schreef artikelen voor het eigen Thema Magazine, columns voor dagblad De Pers, persberichten en teksten voor omslagen.

vibeke, viteri, redactie, tekst, vertalen, Spaans, Vaassen, Veluwe, huis,
vibeke, viteri, redactie, tekst, vertalen, Spaans, marketing, michels, branding, merken
vibeke, viteri, redactie, tekst, vertalen, Spaans, marketing, social media, michels
bloemen, roos, rozen, bloemenfoto, vibeke, viteri
stoffen, bloemen, fabric, flowers, spoonflower, vib

Thema

Vibeke gaat voor kwaliteit, zowel qua inhoud als qua vormgeving. Ze weet van een idee of een ruw manuscript een prima toegankelijk en mooi boek te maken, waarbij niet alleen de inhoud maar ook de vormgeving 100% moet zijn. Ze is daarbij niet bang van gebaande paden af te wijken en iets origineels neer te zetten. Ze kan rode draden aanbrengen, teksten zo herschrijven dat ze de lezer pakken, overbodige teksten schrappen, kortom, een product maken dat de lezer aanspreekt.

 

Ook de begeleiding van de auteurs is een van haar sterkste kanten: ze kan heel tactvol feedback geven en de relatie optimaal houden. (...) Haar talenkennis en taalgevoel maken haar ook als vertaler en redacteur bovengemiddeld goed. 

Monique Lindzen, Directeur-Uitgever uitgeverij Thema

 

vibeke, viteri, redactie, tekst, vertalen, Spaans, teams, spel, Reusel, Thema

Werk

Een greep uit opdrachten & opdrachtgevers, kan hier natuurlijk niet ontbreken ... Daar gaat 'ie: